Skip to content

Vaste telefonie

Moderne telefonie-oplossingen bieden veel meer functionaliteiten dan oude traditionele oplossingen. Het telefoonverkeer verloopt tegenwoordig namelijk via uw internetverbinding én uw telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Dit biedt u enorme flexibiliteit en maakt u beter bereikbaar voor uw klanten.

Voordelen van IP-telefonie

Bellen via internet (IP-telefonie) biedt talloze voordelen ten opzichte van de oude traditionele lijn. Zeker als dit gecombineerd wordt met een hosted telefonie-oplossing. Doordat u een vast bedrag per medewerker per maand betaalt heeft u altijd inzicht in de maandelijkse kosten.

Daarnaast heeft u zelf geen omkijken meer naar het beheer van uw telefonie. De provider zorgt er namelijk voor dat u altijd beschikt over de laatste softwareversies en beveiligingsinstellingen. IP-telefonie is daarnaast schaalbaar: het aantal aansluitingen is eenvoudig aan te passen aan de groei van uw organisatie.

Productiever werken

Met de juiste bureautelefoon en headset zijn u en uw medewerkers productiever. Het inkomend en uitgaand verkeer verloopt vele malen efficiënter door gebruik van de juiste producten. U heeft bij ons keuze uit een ruim aanbod bureautelefoons en headsets. Er is altijd een oplossing beschikbaar voor uw specifieke organisatie.

Maar welke oplossing past het beste bij uw organisatie? Samen met u leggen we de verschillen en voordelen van de providers naast elkaar. Zo komen we samen tot de perfecte oplossing voor uw organisatie en medewerkers.

KPN EEN MKB

Bij KPN EEN MKB kiest u zelf welke producten uw bedrijf nodig heeft. Combineer een internetverbinding met vaste telefonie of televisie. Of kies voor alleen een mobiel abonnement met een vast nummer. Of uw bedrijf nu uit 1 of 150 medewerkers bestaat. KPN EEN MKB biedt meer veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor uw organisatie. Lees meer over KPN EEN klik hier.