Skip to content

Mobiele telefonie

Dankzij de smartphone bent u altijd bereikbaar voor uw collega’s en klanten. Maar er is tegenwoordig zoveel mogelijk met uw smartphone. Hoe zet u deze zakelijk het beste in? Haalt u het maximale uit uw abonnement? En bedrijfsbrede belbundels, hoe zit dat precies? Zakelijk mobiel bellen en internetten regelt u bij ons gemakkelijk en snel.

Abonnementen

Er is een legio aanbod aan mobiele abonnementen. Wat past het beste bij uw organisatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u kiezen uit diverse oplossingen van alle toonaangevende providers. Er is altijd een type abonnement wat past bij uw organisatie.

Smartphones

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste smartphone te kiezen. Daarom staan wij voor u klaar om samen met u te kijken naar een oplossing die aansluit bij uw wensen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een smartphone die past bij uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Accessoires

Naast mobiele hardware en abonnement kunt u ook bij ons terecht voor de belangrijkste accessoires. U vindt bij ons een breed assortiment aan onder andere hoesjes, oplaadkabels en headsets. Of laat uw device maximaal beschermen met Clearplex©, de op maat gesneden screenprotector voor smartphones, tablets, smartwatches, laptops en meer!

KPN EEN MKB

Bij KPN EEN MKB kiest u zelf welke producten uw bedrijf nodig heeft. Combineer een internetverbinding met vaste telefonie of televisie. Of kies voor alleen een mobiel abonnement met een vast nummer. Of uw bedrijf nu uit 1 of 150 medewerkers bestaat. KPN EEN MKB biedt meer veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor uw organisatie. Lees meer over KPN EEN klik hier.