Skip to content

KPN EEN MKB neemt zorgen rond telecom weg

De MKB-ondernemer van vandaag heeft behoefte aan eenvoud en flexibiliteit. Dat geldt met name als het gaat om zakelijk internet, vast bellen en/of mobiel. Voor het midden- en kleinbedrijf biedt KPN een totaalpakket met producten en diensten waaruit de ondernemer een keuze kan maken.

Flexibel
KPN EEN MKB is zo opgezet dat ondernemers precies de combinatie van producten en diensten kunnen kiezen die het beste bij de organisatie past. Verandert deze behoefte binnen de organisatie doordat het personeelsbestand wijzigt dan is de samenstelling van producten maandelijks aanpasbaar. Zeker nu personeel sneller van baan wisselt is niets zo vervelend als te moeten betalen voor een tweejarig abonnement van een werknemer die het na twee maanden voor gezien houdt.

Overzichtelijk en eenvoudig
Het totaalpakket KPN EEN MKB is ontwikkeld vanuit de gedachte dat de MKB-ondernemer telefonie en internet gemakkelijk moet kunnen regelen, zonder allerlei gedoe. KPN EEN MKB zet alle geleverde diensten op één factuur, dat is wel zo overzichtelijk en scheelt administratief werk. Bovendien hanteert KPN een vaste prijs. Je weet van tevoren wat je betaalt en alles zit ook in één contract, of je nu vaste telefonie, mobiel of internet afneemt.

Snel en gemakkelijk doorschakelen
Medewerkers zijn met KPN EEN MKB in staat om altijd en overal te kunnen werken. Zo kunnen telefoontjes van klanten die op een vast zakelijk nummer binnenkomen gemakkelijk worden doorgezet naar de mobiele telefoon van een medewerker via de MijnGesprek app zodat je altijd bereikbaar bent ook als je even niet op kantoor bent. Ben je echt even niet bereikbaar door een belangrijke afspraak dan kun oproepen ook doorschakelen naar een collega.

Telefooncentrale in de cloud
Ook is het beheer van de telefooncentrale overzichtelijker. In het ISDN-tijdperk was dit beheer complex en moest voor het minst of geringste de leverancier worden gebeld. Met vaste telefonie van KPN EEN MKB is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Alle gewenste functionaliteiten worden online geleverd en de hedendaagse centrales zijn via een app of een beheerportal in de webbrowser in te stellen. De mogelijkheden zijn enorm groot en verrassend makkelijk te configureren. Functies als bedrijfsvoicemail, belgroep, nachtschakeling, wachtmuziek, wisselgesprek, doorverbinden, doorschakelen en niet storen kunnen in een handomdraai worden geactiveerd. Ook kan de receptioniste op de zaak snel zien of medewerkers die buiten de deur zijn op hun mobiel wel bereikbaar zijn. Dit voorkomt dat wordt doorverbonden naar medewerkers die in gesprek zijn.

Bedrijven met meer vestigingen hebben voortaan genoeg aan één centrale. Voorheen moesten er verschillende centrales aan elkaar worden gekoppeld, wat niet bepaald makkelijk was. Een enorm voordeel is dat bedrijven voortaan moeiteloos uit kunnen breiden als er medewerkers bij komen of inkrimpen als er medewerkers vertrekken zonder dat er aanpassingen gedaan hoeven te worden aan de centrale. De gebruikers van KPN EEN MKB krijgen met regelmaat software-upgrades waardoor ze altijd beschikken over de laatste techniek.

Barning helpt u graag bij alle vragen die u heeft over KPN EEN MKB.

Neem vrijblijvend contact met ons op: 071 4081234. Of kom langs: Barning, Roysloot 2, 2231NZ Rijnsburg

(juli 2023)