Skip to content

KPN EEN MKB

KPN EEN MKB combineert de voordelen van een vast nummer met de veelzijdigheid van mobiele telefonie. Via deze oplossing, die in de cloud gehost en beheerd wordt, bent u thuis, onderweg of bij de klant net zo bereikbaar als op kantoor. Barning is Top Partner van KPN en adviseert u graag over de beste oplossing.

BARNING Top Partner KPN

Bij KPN EEN MKB kiest u zelf welke producten uw bedrijf nodig heeft. Combineer een internetverbinding met vaste telefonie of televisie. Of kies voor alleen een mobiel abonnement met een vast nummer. Of uw bedrijf nu uit 1 of 150 medewerkers bestaat. KPN EEN MKB biedt meer veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor uw organisatie. Lees meer over KPN EEN klik hier. Of neem direct contact op met één van onze adviseurs: 071-4081234 of verkoop@barning.nl

Verbeterde bereikbaarheid en flexibiliteit

KPN EEN maakt uw organisatie beter bereikbaar en medewerkers flexibeler. Gesprekken die binnenkomen op uw vaste lijn worden automatisch doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Verder profiteert u van het gemak van één leverancier en één factuur.

Veelzijdig en eenvoudig in gebruik

Met KPN EEN wordt de smartphone voorzien van dezelfde functionaliteiten als de vaste lijn, zoals doorschakelmogelijkheden en het opzetten van conference calls. Uw organisatie wordt op deze manier beter bereikbaar. Daarnaast wordt uw communicatie flexibeler en worden uw operationele kosten lager.