Skip to content

Connectiviteit

Snel en stabiel internet is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van zakelijk succes. Maar hoe weet u nu welk type verbinding het beste bij uw bedrijf past? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

xDSL

xDSL is de verzamelnaam voor diverse type internetverbindingen die via de telefoonlijn lopen. Deze verbindingen zijn geschikt voor MKB-organisaties met een gemiddeld dataverbruik. Denk bijvoorbeeld aan standaard toepassingen zoals e-mail en browsen. De relatief lage kosten maken dit soort verbindingen een kostenbewuste oplossing.

Glasvezelverbindingen

Glasvezelverbindingen zijn interessant voor organisaties die veel online data verbruiken. Denk bijvoorbeeld aan videovergaderen, werken in de cloud en het Internet of Things. Met een glasvezelverbinding profiteert u van razendsnelle up- en downoadsnelheden. Glasvezelinternet is daarnaast bijzonder stabiel, waardoor uw verbinding altijd even snel is.

Internet of Things

Steeds meer apparaten kunnen onderling met elkaar communiceren. Het zelfstandig uitwisselen van gegevens wordt ook wel het Internet of Things (IoT) genoemd. Deze vorm van automatisering levert bedrijven veel voordeel op. Zo kunnen apparaten bijvoorbeeld informatie uitwisselen met fabrikanten en onderhoudsmonteurs. Onderhoud kan zo efficiënter worden ingepland. Processen binnen de organisatie kunnen zo worden gestroomlijnd, wat resulteert in een betere dienstverlening.