Skip to content

Mobile Device Management

Een sterke mobiele beveiliging is tegenwoordig erg belangrijk. Online dreigingen nemen toe. Malware die eerst alleen op de pc voorkwam vindt vaker zijn weg naar de smartphone. Daarnaast gebruiken hackers steeds geavanceerdere methodes om in te breken op mobiele devices. Hacks worden hierbij vaker of zelfs helemaal niet opgemerkt, terwijl de gevolgen groot kunnen zijn.

Eenvoudig beheer

Ieder device afzonderlijk beheren en beveiligen is ondoenlijk. Mobile Device Management-platformen zijn dan ook de juiste keuze. Met deze oplossingen is het mogelijk om alle devices binnen een organisatie integraal te beheren. Zo is het mogelijk om software- en beveiligingsupdates automatisch en in één keer uit te rollen.

Via de beheeromgeving is er inzicht in de activiteiten van de mobiele devices. Kwaadwillende applicaties kunnen op deze manier real time gesignaleerd worden.

Updates en policies pushen

Devices die kwijtraken, kunnen op afstand gelocked en gewist worden. Toestellen kunnen automatisch gesynchroniseerd worden via Active Directory, waar de rechten en instellingen van het bedrijfsnetwerk zich bevinden. Daarnaast is het mogelijk de policies te maken en op toestel- of applicatieniveau updates en applicaties te beheren.

Wilt u meer weten over de juiste Mobile Device Management-oplossing voor uw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!