Skip to content

Nieuw: een passend Zakelijk Unlimited abonnement voor elke medewerker

Je wilt dat je medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Met de nieuwe Zakelijk Unlimited abonnementen van KPN EEN MKB is er voor elke medewerker in jouw bedrijf een geschikt Unlimited abonnement.

Een mobiel van de zaak is bij veel bedrijven tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Maar de ene collega heeft lang niet zoveel data of snelheid nodig als de andere. Heb je een consultancybedrijf waarbij je medewerkers veel op locatie werken? Dan is een supersnel Unlimited abonnement je beste keuze. Maar bij de bezorgers van een bloemenwinkel is bereikbaarheid juist belangrijker dan dataverbruik. En zo is geen mkb-bedrijf hetzelfde.

Unlimited 50, 300 en Max
Daarom biedt KPN EEN MKB vanaf nu zes compleet vernieuwde mobiele abonnementen aan voor jouw medewerkers. Zo zijn er vanaf nu drie Unlimited abonnementen om uit te kiezen: Unlimited 50, Unlimited 300 en Unlimited Max.

Bij elk van deze abonnementen krijg je Unlimited data. Het belangrijkste verschil zit hem in de maximale snelheid: deze varieert van 50Mbit/s, 300Mbit/s tot een Unlimited Max abonnement met maximaal haalbare snelheid op ons netwerk.

Een 50 Mbit/s Unlimited abonnement is ideaal voor bijvoorbeeld bezorgers, schoonmakers of andere medewerkers die wel onbeperkt bereikbaar moeten zijn, maar geen snelle dataverbinding nodig hebben. Bijvoorbeeld voor het opzoeken van hun route of het aannemen van een nieuwe opdracht.

Als de medewerker zijn mobiel ook voor andere dingen gebruikt dan werk, bijvoorbeeld het streamen van muziek of video, kun je als werkgever soms te maken krijgen met onverwacht hoge datakosten. Met Unlimited 50 voorkom je dit, zonder dat je medewerker zonder data komt te zitten en zijn werk niet meer kan doen.

Meer data in het buitenland
Een 300 Mbit/s Unlimited abonnement of Max Unlimited abonnement is ideaal voor medewerkers die veel buiten de deur of op locatie werken. Videobellen, bestanden versturen en downloaden of media streamen in het OV: met een 300 Mbit/s of Max Unlimited abonnement kan het allemaal moeiteloos.

Bijkomend voordeel is dat je bij deze twee bundels ook een grotere buitenlandbundel krijgt: 60GB (bij Unlimited 300) of 75GB (bij Unlimited Max) in Europa. Zo kunnen je medewerkers ook op (zaken)reis onbeperkt online zaken doen.Mobiele bereikbaarheid steeds belangrijker

Voor veel werkgevers is het steeds belangrijker dat medewerkers verbonden zijn met het mobiele netwerk. Met onze nieuwe mobiele Unlimited abonnementen kunnen zij op elke locatie veilig hun werk uitvoeren en zijn ze bereikbaar voor klanten en collega’s.

Meer weten?
De nieuwe Zakelijk Mobiel abonnementen van KPN EEN MKB zijn per direct te bestellen via Barning! Naast de 3 nieuwe Unlimited abonnementen kun je ook kiezen voor een mobiel abonnement met 1GB data, 5GB data of 12 GB data. Wil je advies over welk abonnement het beste bij jouw bedrijf past? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Neem contact met ons op via 071 – 4081234 of verkoop@barning.nl

 

bron: KPN