Skip to content

Barning ondersteunt Wassenaarse bijdrage 11-Stedentocht

Het Wassenaarse team “Aan de Slag” is ook dit jaar in training om 2 km van de 11-Stedentocht met Maarten van der Weijden op 18 juni 2023 in Sneek mee te kunnen zwemmen. Het Sterrenbad support dit team door hen de gelegenheid te geven te trainen in het wedstrijdbad.

Het doel van dit sportieve evenement is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor nieuwe onderzoeken naar kanker. Donaties komen voor de volle 100%, dus zonder aftrek van kosten, ten goede aan onder- zoeken en projecten.

Binnenkort maken de 4 dames: Linda Balfoort, Marjan van der Neut, Marianne van der Cingel en Leanne Wouters terug de overstap naar het buitenwater. De trainingen worden dan net als 5 jaar geleden, in het Valkenburgse Meer voortgezet. Om de afgekoelde spieren weer warm te krijgen heeft het bedrijf Barning uit Rijnsburg hen gesponsord met een mooi warm joggingpak.

Wilt u dit team steunen met een donatie, ga dan naar de volgende site: elfstedentriathlon.mvdwfoundation.nl/team/team-aan-de-slag of scan de onderstaande QR-code om een bedrag over te maken.

Bron: Wassenaarse Krant (28 april 2023)